torsdag den 22. maj 2014

Banff


Vores første stop på rejsen, Banff i Canada, endte ikke helt som forventet! Vi ankom sent i går aftes til verdens hyggeligste lille by omgivet af de smukkeste snebeklædte bjergkæder: Rocky Mountains. Vi kunne slet ikke vente med at komme ud og klatre og se skønhederne fra toppen, men sådan skulle det desværre ikke blive i denne omgang.
































Vi vågnede tidligt i morges til idyl og rådyr lige udenfor vores vindue, og tog ud for at se solopgang ved Moraine lake – som skulle være den skønneste krystalklare, blå sø omgivet af endnu smukkere bjerge og natur – kun for at opdage at alle veje op til trailen var lukket pga. for meget sne og is på bjergene. Dette skulle ikke få os ned med nakken, så vi besluttede os for at køre til Lake Louise, som skulle være mindst ligeså smuk, og se solopgangen der i stedet. Vi nåede søen lige til solopgang, men endnu engang skulle Banff skuffe os. Størstedelen af søen var stadig frossen og fyldt med sne. Det gik hurtigt op for os, at stort set alle veje, mountainpeaks og søer i hele nationalparken stadig var vinterlukket pga. en meget hård vinter. Virkelig ærgeligt, men vi får heldigvis en ny chance for at bestige og klatre på ”The Rockies” når vi engang når til Colorado J

Efter en smuk solopgang blev vi hurtigt enige om, at det ville være spild af tid at blive i Banff – så vi tog en hurtig beslutning om at tage en god solid omvej ned igennem Montana, Idaho, Wyoming, Oregon og Washington på vej mod Vancouver i stedet.










































Vi sidder ligenu i bilen og har tilbage lagt ca. 1000 km siden solopgangen i morges. Det har været en rigtig lang tur, men vi har virkelig nydt den! Mest fordi vi glæder os som små børn til første rigtige stop på vores nye rute: Yellowstone Nationalpark. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar