lørdag den 21. juni 2014

Zion Nationalpark

Første dag i Zion tilbragte vi med Angel's Landing, som er en vildt fed hike/klatretur med den smukkeste udsigt over Zion Canyon på toppen! Det var uden tvivl en af vores absolutte yndlingsdage på hele rejsen.


























































Dagen efter tog vi ud til noget der hedder The Narrows. Som navnet antyder er det en stor kløft, fyldt med vand. Lidt ligesom den vi så i Oregon, bare meget større - og uden alt det grønne! Det var virkelig varmt, så det var skønt at tilbringe en hel dag med våde tæer i floden. Da det blev aften tog vi ud til noget der hedder Canyon Overlook, som anses for at være turist/pensionist udgaven af Angel's Landing fordi den smukke udsigt er så let tilgængelig - og kun kræver en 10 minutters hike fra parkeringspladsen. Vi havde planer om at sidde og nyde solnedgangen med en pakke kolde øl, men da vi kom derud var solen desværre allerede gået ned bag de høje bjerge. Farverne var heldigvis rigtig smukke, og inden længe gik det op for os at fuldmånen var på vej op på den modsatte side! Det var virkelig specielt, og mindede rigtig meget om en solopgang. Med solnedgang på den ene side, og måneopgang på den anden - havde en kold Bud Light (vores nye yndlings øl) aldrig smagt bedre.















































































Den sidste dag i Zion tilbragte vi med en guidet canyoneering tur til Battle Creek Canyon. Vi rapellede os fra sted til sted ned igennem kløften for til sidst at klatre os vej ud af den igen! Det var enten en klatretur eller en 37 mil lang hiking/canyoneering tur, hvor man ville ende i The Narrows igen. Kløften lå på privat grund, så vi havde den helt for os selv. Vi kunne desværre ikke tage vores kamera med, da vi flere gange landede i vandhuller eller blev nødt til at svømme fra sted til sted - men vi fik snuppet lidt med GoPro'en :)

































































































Zion var helt fantastisk, og overgik alle vores forventninger! Vi ville virkelig ønske at vi havde haft nogen flere dage til at udforske nationalparken, men resten må vi have til gode. Vi slutter lige af med et par billeder af vores redningsmand: en lille hyggelig morgenmads café ved navn Breakfast At Tiffany's. Vi boede i byen, Hurricane, hvor det var en umulighed at opsnuse andet mad en fastfood i miles omkreds - så vi var henrykte over endelig at få os noget ordentligt morgenmad så vi kunne fortsætte mod Grand Canyon med glade maver. Mums.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar